Politica de confidentialitate

Notificare cu privire la protecţia datelor personale

1. Informaţii Generale

a) Introducere
În 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”).
Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.
Astfel, dorim sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
Următoarea notificare privind protecția datelor este concepută pentru a vă informa cu privire la prelucrareadatelor dvs. personale și drepturile dvs. Privind această procesare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) și legislația locală în vigoare.

b) Operatorul
Noi, societatea InterStep SRL cu sediul în mun. Câmpulung Moldovenesc, Str. Sirenei, Nr. 1, Bl. 38, Sc. B, Ap. 20, Jud. Suceava, reprezentăm operatorul, în conformitate cu GDPR și, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisă mai jos. Pentru întrebări sau solicitări privind prelucrarea datelor, vă rugăm să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor, ale cărui date de contact le puteți găsi mai jos.
Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastră.
Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea operatorului (Interstep SRL) de a încheia contractul de prestări servicii, de a trimite informații acestuia din urmă lipsindu-i una din condiţiile esenţiale, respectiv identitatea părţilor

c) Datele cu caracter personal
Interstep SRL prelucrează următoarele date cu caracter personal:

  1. Numele și prenumele,
  2. Adresa de domiciliu și adresa de e-mail,
  3. CNP-ul, seria și numărul cărții de identitate și datele din cartea de identitate,
  4. Numărul de telefon,
  5. Profilul din mediile de socializare online.
  6. Informațiile pe care le furnizați despre preferințele dvs.
  7. Informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru.
  8. Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
  9. Informații despre computerul dvs. și despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul de browser, sursa de referință, durata vizitei și numărul de afișări ale paginii, dacă ați deschis emailuri de la noi, dacă ați accesat linkuri din emailurile noastre.
  10. Detalii despre motivul pentru care ați decis să vă înscrieți pe site / să răspundeți la chestionar.
  11. Detalii despre subiectele/domeniile de interes pentru dvs., răspunsurile la chestionarele noastre.
  12. Informații despre serviciile pe care le utilizați pentru a comunica cu cei din jur, sau orice preferințe de comunicare pe care ni le-ați oferit.

2. Informaţii cu privire la Procesare

a) Tipurile de prelucrare a datelor
“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

b) Principiile prelucrării datelor cu caracter personal
Interstep SRL se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

  1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
  2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
  3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
  4. Corecte și actualizate;
  5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
  6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

c) Scopul și temeiul prelucrării datelor

  1. Inregistrarea clienților. Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularelor de înscriere pe site-ul www.interstep.ro precum si de pe alte site-uri ce apartin companiei InterStep SRL prin care : solicitati oferte, ne contactati, vă creați un cont etc. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera a) GDPR.
  2. Încheierea și executarea contractelor. Pentru a putea să vă oferim serviciile noastre, este nevoie să prelucrăm date cu caracter personal care vă aparțin. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR
  3. Marketing, analiza clienților și profilare.

i. Marketing personalizat. Ne oferiți consimțământul prealabil de a utiliza datele dvs. personale
pentru:

  • a vă oferi un serviciu sau produs pe baza circumstanțelor dvs. personale,
  • să vă propunem o ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru sau la aplicațiile pentru mobil,
  • comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dvs. pentru a
  • gestiona relația noastră cu dvs. ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența
  • dvs. cu noi.

Vă putem furniza informațiile noastre prin e-mail, SMS, scrisoare, telefon sau fax. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.
Puteți să vă dezabonați de la ofertele personalizate de acest gen. Aveți dreptul de a nu consimți sau de a vă opune la activitățile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului în scopul activităților de acest tip. Dacă v-ați abonat în secțiunea de Newsletter, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a vă transmite mesaje de marketing, oferte, știri, viitoare campanii, invitații la diverse evenimente.
Datele dumneavoastră cu caracter personal urmează a fi șterse, atunci când anulați abonamentul din secțiunea de Newsletter. Vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul link-ului atașat comunicărilor primite sau printr-o solicitare scrisă adresată office@interstep.ro

ii. Vom procesa toate datele dvs. personale care sunt colectate prin formularul de înregistrare a clienților și în timpul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare, pentru a vă procesa o comandă sau a vă oferi un serviciu sau un produs pe baza circumstanțelor dvs. personale sau putem să vă propunem o astfel de ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru sau la aplicațiile pentru mobil. Această prelucrare se bazează în mod legitim Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.

iii. În scopul relațiilor cu clienții pentru a îmbunătăți experiența clienților pe site-ul nostru și identificarea preferintelor si/sau a comportamentului dumneavoastră, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Vom tine intotdeauna cont de optiunile dumneavoastră. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.

iv. Analizei datelor și profilarea clientului. Aceasta include cercetarea de piață, sondaje de opinie clienți, analize clienți, segmentare clienți și realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare și activitatea clientului, cumpărarea repetată a anumitor bunuri și datele de cumpărare. Este posibil să vă solicităm un feedback în legătură cu serviciile noastre și să îl comunicăm anumitor membri ai personalului nostru în vederea îmbunătățirii ofertei. De asemenea, putem folosi notițe din conversațiile pe care le purtăm cu dvs. online, prin telefon sau față în față, astfel încât să personalizăm serviciile pe care vi le oferim. Vă vom contacta în aceste scopuri prin e-mail, SMS, telefon, fax sau poștă. In scopurile menționate mai sus, datele dvs. vor fi stocate în baza noastră de date și vor fi îmbogățite cu date pe care le colectăm din surse publice. Este necesar să ne urmărim interesele legitime pentru a ne îmbunătăți serviciile și relația cu clienții, carereprezintă un factor cheie pentru succesul nostru în afaceri. Datele colectate și stocate ne ajută să aflăm mai multe despre interesele și nevoile dvs. Acest lucru ne permite să le luăm în considerare și să acționăm în consecință, adică prin comunicarea personalizată. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful teza 1 litera f) GDPR.

  1. În cazul în care ne-ați dat Îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor: Analiza modului în care folosiți serviciile noastre ne ajută să vă înțelegem mai bine și ne arată ce putem îmbunătăți. De exemplu: analizăm datele privind istoricul achizițiilor dumneavoastră pentru a vă furniza informații sau sfaturi în legătură cu modul optim în care puteți folosi serviciile nostre, o analizăm rezultatele activităților noastre de marketing pentru a măsura eficiența acestora și relevanța campaniilor noastre. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR.
  2. Îndeplinirea unor obligații legale. Pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Folosim informațiile dvs. de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR.

d) Beneficiarii datelor

Pentru a atinge scopurile menționate mai sus la punctele 2 lit. c) utilizăm furnizori de servicii, respectiv imputerninciți conform art. 28 GDPR, de exemplu furnizorii noștri de servicii pentru hosting, platformă și servicii de întreținere, pentru trimiterea e-mailurilor și SMS-urilor, contactarea telefonică sau imprimarea de materiale publicitare personalizate, consultanti externi, toți aceștia putând care se află în țări din din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European.
Asigurăm, de exemplu, prin reglementări contractuale, că acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor, (spre exemplu, clauze contractuale standard, existenta unor reguli corporatiste obligatorii, etc.) chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-o țară în care se utilizează în mod obisnuit un alt nivel de protecție a datelor și pentru care nu există nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.
Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege. Pentru mai multe informații despre protectia corespunzătoare a transferului internațional de date sau a copiei acestora, vă rugăm să contactați societatea noastră prin email la adresa: office@interstep.ro.

e) Furnizarea Obligatorie/Voluntară de Date și Durata păstrării acestora

A. Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea încheia contractul cu dvs. sau
pentru a vă putea contacta în scopurile arătate mai sus:

  1. Numele și prenumele, adresa de domiciliu și adresa de e-mail
  2. CNP-ul, seria și numărul cărții de identitate și datele din cartea de identitate.
    În cazul în care nu veți comunica unele dintre datele solicitate nu vom putea încheia un contract cu dumneavoastră, nu ne veti putea contacta, nu vă veți putea deschide un cont pe site și nu veți putea achiziționa serviciile de pe site-ul Interstep SRL.

B. Furnizarea următoarelor date este facultativă.

  1. Numărul de telefon.
  2. Profilul din mediile de socializare online.
  3. Informațiile pe care le furnizați despre preferințele dvs.
  4. Informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru.
  5. Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, SMS, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
  6. Informații despre computerul dvs. și despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul de browser, sursa de referință, durata vizitei și numărul de afișări ale paginii, dacă ați deschis emailuri de la noi, dacă ați accesat linkuri din emailurile noastre.
  7. Detalii despre motivul pentru care ați decis să vă înscrieți pe site / să răspundeți la chestionar.
  8. Detalii despre subiectele/domeniile de interes pentru dvs., răspunsurile la chestionarele noastre.
  9. Informații despre serviciile pe care le utilizați pentru a comunica cu cei din jur, sau orice preferințe de comunicare pe care ni le-ați oferit.

Nu sunteti obligați să ne furnizați toate aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract. Dacă nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu va avea alte consecințe asupra dvs.

Datele personale le colectam:

  1. Direct de la dumneavoastră atunci când vă înregistrați pe site, ne contactati, completati un formular sau lansați o comandă etc.
  2. Când ne sunt furnizate indirect: Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook). Anumite date pot fi puse la dispoziție inclusiv site-urilor partenere.
  3. Când vizitați site-ul nostru: utilizăm cookie-uri pentru a vă identifica atunci când vizitați site-ul nostru și pentru a ne permite să vă personalizăm experiența online (de exemplu, detaliile dvs. de conectare, serviciile de care sunteți interesat, etc.). www.interstep.ro nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au înscris la lista de abonați și respectăm decizia celor ce doresc să se dezaboneze.
  4. Din alte surse atunci cand deveniți clientul nostru sau cand folosiți serviciile noastre.
    Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor. Prin acceptarea termenilor și condițiilor garantați faptul că aveți peste 16 ani.

f) Perioada stocării datelor

Interstep SRL stochează datele dvs. cu caracter personal până când solicitați să fie șterse. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dvs. Personale, astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dvs. sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.

3. Drepturile dumneavoastră

Exercitarea drepturilor
Puteți contacta societatea pentru a vă exercitarea drepturilor prevăzute de Regulamentul 2016/679 la următoarele date de contact:
Interstep SRL cu sediul în mun. Câmpulung Moldovenesc, Str. Sirenei, Nr. 1, Bl. 38, Sc. B, Ap. 20, Jud. Suceava.
E-Mail: office@interstep.ro

Pentru obținerea unor interpretări oficiale legate de exercitarea drepturilor care decurg din legislația privind protecția datelor cu caracter personal sau pentru a vă exprima nemulțumirile legate de maniera în care Interstep SRL asigură prelucrarea datelor cu caracter personal, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la următoarele coordonate de contact: (i) prin poștă sau curier la adresa din București, bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, (ii) prin poștă electronică la adresa: anspdcp@dataprotection.ro, (iii) prin fax la nr. 0318.059.602 sau (iv) la nr. de telefon 0318.059.211.

În conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt următoarele:
1) Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
2) Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
3) Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi ”uitat”) și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR),
4) Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR) – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege,
5) Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR),
6) Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea – vă puteți opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim, (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR),
7) Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR),
8) Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR),
9) Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

4. Securitatea prelucrării și a datelor

Interstep SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau transmitere, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii noștri precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama noastră sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

Ne asiguram ca partenerilor nostri contractuali care au acces la datele cu caracter personal pe care le prelucram le impunem obligatii contractuale in conformitate cu prevederilor legale si ca verificam respectarea de catre acestia a obligatiilor pe care si le-au asumat. Acestia vor prelucra datele personale in numele si pentru noi, numai in conformitate cu instructiunile primite de la aceasta si numai respectand cerintele de securitate si confidentialitate in limitele impuse.

5. Procesarea datelor cu caracter personal în parteneriat

O parte dintre datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului www.interstep.ro vor putea fi transferate către terți și vă exprimați consimțământul dumneavoastră expres pentru a proceda în acest sens, precum și în situațiile în care există o obligație legală pentru Interstep SRL de a proceda în acest mod.
Site-ul www.interstep.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale www.interstep.ro.
Vă rugăm să aveți în vedere și să consultați politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, InterStep SRL nu îşi poate asuma responsabilitatea.

6. Exonerare de răspundere

Site-ul www.interstep.ro poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Interstep SRL. Interstep SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Interstep SRL nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

7. Prelucrare automată de date. Cookie

Site-ul www.interstep.ro folosește identificatori de tip Cookie. Aveți mai jos Politica noastră de Cookie și vă puteți exercita dreptul de a dezactiva Cookies:
Această politică se referă la utilizarea cookie-urilor pe site-ul www.interstep.ro operat de Interstep SRL.

Ce sunt cookie-urile?
Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

La ce sunt folosite cookie-urile?
Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiența plăcută de navigare și susțin eforturile noastre pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor (ex. preferințele în materie de confidențialitate online, cosul de cumpărături sau publicitate relevant) sau sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să întelegem cum un utilizator interacționează cu pagina noastră web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Ce cookie-uri folosim?
Folosim două tipuri de Cookie-uri: temporare (limitate per sesiune) și persistente.
Cookie-urile temporare sunt stocate până la închiderea site-ului sau browserului iar cookie-urile persistente sunt fișiere ce rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă nelimitată de timp până când sunt șterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de către www.interstep.ro ?
InterStep SRL foloseşte cookie-uri în următoarele scopuri:
• Cookie-uri de performanta a site-ului, load-balancing
• Cookie-uri de analiză a vizitatorilor, înregistrare, marketing, geo-targetare
• Cookie-uri third party ale diverșilor furnizori de servicii de marketing sau alte tipuri

Securitate și probleme legate de confidențialitate
Cookieurile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși. Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o formă de Spyware. În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Ștergerea cookie-urilor
În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web, permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web, sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite
funcționalități ale paginii web.

Detalii despre cookie-urile folosite
Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

Datorită posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor notificări privind protecția datelor poate deveni necesară. În acest caz, vă vom informa despre astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul dvs., vă vom solicita un nou consimțământ, dacă este necesar.

Prin înregistrarea pe site vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile prezentate mai sus, sens în care vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a vă furniza informații comerciale prin e-mail, SMS, scrisoare, telefon sau fax.